Barbat din Gorj impuscat de mai multe ori in propria curte! Atacatorul este cautat de politie

Un bărbat din Gorj a fost împușcat în picioare și abdomen în propria curte de un alt bărbat, care a fugit de la locul faptei și este căutat în acest moment de polițiști.

Având în vedere cazul de agresiune prin împușcare din județul Gorj, de la data de 14 iulie 2023, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul IGPR este abilitat să comunice următoarele:

„Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează colegi din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române.

De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenați în căutări sunt sprijiniți de jandarmii din județele învecinate și de la o grupare mobilă de jandarmi.

Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să ne apeleze de îndată, la 112!”

„La data de 14 iulie a.c., ora 23:15, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 50 de ani, despre faptul că un bărbat, de 49 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale din localitatea Turcinești și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol. Bărbatul de 52 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare”, transmite Poliția Română.

Polițiștii și jandarmii au fost mobilizați în teren și efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.