Ca sa scape de bataie o femeie de Olt si-a injunghiat sotul, apoi a chemat Politia

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Curtişoara, şi-a înjunghiat soţul în vârstă de 47 de ani, în gât, după ce acesta a luat-o la bătaie. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, iar femeia a fost internat într-un centru pentru victimele violenţei domestice.

Poliţiştii au deschis anchetă după ce între un bărbat în vârstă de 47 de ani și o femeie în vârstă de 42 de ani, doi soţi din comuna Curtișoara, județul Olt, ar fi izbucnit un conflict spontan.

În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un cuţit în zona gâtului.

Atât bărbatului, cât și femeii le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, ulterior fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Olt. Totodată, a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.