Debut cu stangul pentru CSM Slatina în noul sezon al Ligii Florilor

CSM Slatina şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 19-19, în primul meci al noului sezon din Liga Florilor, la capătul unui joc echilibrat. Partida s-a disputat la Bucureşti.

Meciul a fost unul foarte strâns, cea mai mare diferenţă dintre cele două formaţii fiind de două puncte. Dacă la pauza partidei gazdele au avut un avantaj minim pe tabelă (9-8), partea secundă a meciului a fost adjudecată de trupa Victorinei Bora, iar duelul s-a încheiat la egalitate.

De menţionat că în minutul 48, CSM Slatina era la conducere pe tabelă, scor 16-14, dar, în minutul 56, Rapid preluase deja conducerea, scor 19-17 şi părea scăpată în câştigătoare. Doar că, finalul le-a aparţinut oltencelor, care s-au apărat exemplar şi au smuls un rezultat pozitiv.

CSM Slatina: Popescu (9), Stoicănescu (3), Chitacu (3), Tamaș (2) Ostase (2), Fulgoi, Chitacu, Vădineanu, Cîrligeanu, Rusu, Pasca, Ivan, Nagy, Datcu, V. Drăghici, Pîrvu, Arvatu, G. Drăghici.

Pentru Slatina va urma duelul cu SCM Vâlcea, pe 29 octombrie, pentru ca pe 30 să se dueleze cu Baia Mare. De asemenea, Rapid va avea două jocuri, cu Baia Mare şi Bistriţa. De menţionat că meciurile se vor disputa sub forma unui turneu.