Florin Cojocaru, avocatul firmei Flagas și al lui Doldurea, declarații controversate în fața anchetatorilor

Avocatul patronilor firmei Flagas din Crevedia, cea care deține stația GPL care a explodat este cunoscut după ce a apărat în trecut nume controversate. Fost polițist la Poliția Capitalei și actual avocat, Florin Cojocaru este recunoscut pentru faptul ca doar doi dintre clienții săi au fost condamnați cu executare, în 14 ani de avocatură. Mai mult, tot el i-a apărat și pe cei implicați în dosarul Black Cube.

Avocatul care începe să construiască apărarea firmei FLAGAS SRL, cea care deține stația GPL de la Crevedia unde a avut loc explozia devastatoare, este Florin Cojocaru, cel care, de-a lungul timpului, a apărat nume controversate.

Avocatul a ajuns și în fața locuitorilor afectați de explozie, din Crevedia. După ce a fost la primar, cu ușile închise, avocatul a anunțat că are nevoie de lista celor afectați cu adrese și numere de telefon pentru a îi contacta separat.

Florin Cojocaru este cel care i-a apărat și pe cetățenii israelieni angajați ai Black Cube, acuzați de spionarea Laurei Codruța Kovesi pe vremea când aceasta conducea DNA. Intervievat ca avocat al cazului Black Cube, acesta spunea, citez, ”Îmi plac cazurile complexe” și „Doar doi dintre mulții mei clienți au primit pedepse cu executare”.

De asemenea, avocatul Cojocaru a devenit cunoscut și după ce l-a apărat pe Elan Schwartzenberg și i-a anulat în instanță arestarea în lipsă, acesta fiind fugit din țară.

Alte nume sonore aparate de avocatul Florin Cojocaru sunt omul de afaceri Gruia Stoica, fostul chestor Cătălin Ioniță, într-un dosar de corupție, dar și Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor.