Mihalcea: Calificarea în finală am pierdut-o în tur

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Adrian Mihalcea, a declarat, miercuri seara, după înfrângerea cu 1-0 în faţa rivalei FCSB care a dus la eliminarea din Cupa României, că formaţia sa a pierdut calificarea încă din meciul tur al fazei semifinale când a fost învinsă cu scorul de 3-0.

„Faţă de meciul tur cu FCSB cred eu că am avut o evoluţie mult mai bună în condiţiile în care am avut mari probleme de lot. Am avut suspendaţi doi jucători experimentaţi de la mijlocul terenului. Am început şi cu patru jucători Under 21… Dar calificarea în finală am pierdut-o în tur când am făcut acel meci dezastruos. Azi am avut altă atitudine, dar am luat un gol pe început de meci. Noi ar fi trebuit să fim atenţi atunci pentru că ştiam de forţa adversarilor în atac. Şi cam aşa s-a desfăşurat meciul”, a afirmat Mihalcea la postul Digisport.

„Echipa e mult schimbată în bine faţă de ultimul meci, chiar şi fizic. Păcat că nu am putut face mai mult. Am vrut să îndeplinim această dorinţă a suporterilor (n.r. – de a câştiga Cupa României), dar ne gândim la campionat. Acum campionatul devine pentru noi foarte important”, a adăugat tehnicianul dinamovist.

Echipa de fotbal FCSB s-a calificat în finala Cupei României, miercuri seara, după ce a învins-o pe Dinamo cu scorul de 1-0 (1-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a semifinalelor. În partida tur, formaţia condusă de Bogdan Vintilă se impusese cu scorul de 3-0.

În ultimul act, programat pe 22 iulie, la Ploieşti, FCSB va întâlni o formaţie care va juca în premieră o finală, Politehnica Iaşi sau Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Sepsi OSK s-a impus cu 5-1 în prima manşă a semifinalei, iar joi, de la ora 20:00, în Copou, se va juca manşa secundă.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)