Impresionat de parcarile suspendate din Slatina, primarul din Caracal anunta ca vrea si el

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, s-a declarat impresionat de soluţia găsită de administraţia locală din Slatina pentru creşterea numărului de locuri de parcare prin instalarea unor parcări de tip puzzle.

Doldurea a declarat că intenţionează să instaleze măcar o astfel de parcare într-un cartier din Caracal. Finanţarea ar urma să fie asigurată din banii pe care municipalitatea îi obţine din vânzarea fostelor puncte termice din oraş.

„Mi-aş dori foarte tare, dar costurile sunt mari, să facem parcări în cartiere, dar parcări supraetajate şi să desfiinţăm acele garaje. În tot oraşul nu sunt două garaje la fel. Mi-aş dori să reuşim să adunăm bani pentru o parcare, măcar să vedem cum arată un cartier cu parcări moderne, unde omul să aibă unde să parcheze. Mi-aţi dat o idee, să vedem ce costuri sunt şi dacă putem să implementăm. Sperăm ca din vânzarea fostelor puncte termice o să avem bani suficienţi ca să facem o parcare frumoasă, ca la Slatina”, a declarat Doldurea.

În 10 puncte din Slatina vor fi montate parcări de tip puzzle. Două sunt deja gata, pe strada Păcii şi pe strada Teiului, iar în această primăvară vor fi date în folosinţă.