Protestatarul pe care Darius Vâlcov l-a făcut SANDILĂU vrea să-l execute silit pe fostul primar ajuns în pușcărie

​Sandu Matei, controversatul protestatar căruia Darius Vâlcov i-a publicat pe Facebook fișa medicală, numindu-l „sandilău”, a anunţat că-l va executa silit „la puşcărie” pe fostul demnitar. Matei a afirmat că ar fi câştigat procesele pe care i le-a intentat fostului demnitar, pe care-l numește ironic „pușculița” lui.

Sandu Matei l-a dat în judecată pe Darius Vâlcov după ce acesta i-a publicat pe Facebook fişa medicală, anunţă că va face demersuri pentru executarea silită a fostului demnitar, extrădat din Italia şi adus în ţară luni.

„Am câştigat toate procesele civile cu ăsta, o să îl execut silit la noul său domiciliu – la puşcărie. Văzând cum arată tristul ăsta care inspiră milă mă înverşunează şi mai mult să îl umilesc aşa cum a făcut-o el de la înălţimea funcţiei de consilier al primului ministru-făuritorul programului de guvernare ticălos. Bogdănele, ţi-am spus în 2018 că o să te calc pe cap juridic, azi am cea mai frumoasă imagine posibilă ca om civic…hai pa”, a scris protestatarul pe Facebook.

ncidentul s-a petrecut după protestele din 10 august, iar la vremea respectivă Sandu Matei a mai spus că va cere despăgubiri în valoare de 1 milion de euro. „Este josnic ce face Vâlcov”, a spus acesta.

„Ce a facut Vâlcov este o greşeală”, a precizat acesta, adăugând că este clar că pe Vâlcov îl deranjează că în actul său medical este trecută sintagme „otrăvire după gazare”.

Darius Vâlcov, la vremea respectivă consilier al premierului de atunci Viorica Dăncilă, a publicat informații medicale despre protestatarul Sandu Matei pe pagina sa de Facebook.