Un nou centru comercial modern se deschide astazi in Slatina

Shopping Park Slatina ar trebui să fie inaugurat azi, 24 august, pe locul fostei fabrici de pâine Aluta. Unul dintre noile magazine de aici, aparținând unui mare brand internațional, a pregătit reduceri la mai multe produse pentru primele valuri de clienți.

Este vorba de NEW YORKER, care a și anunțat marea deschidere și care, pe o suprafață de vânzare de circa 1000 de metri pătrați, va prezenta cele mai actuale trenduri în modă. Colecțiile pentru femei și bărbați se compun din mărcile proprii: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU și CENSORED, precum și o gama largă de accesorii.

NEW YORKER a pregătit clienților pentru ziua deschiderii cele mai noi colecții, precum și o ofertă specială: 25 RON reducere la cumpărături de minim 125 RON și 50 RON reducere la cumpărături de minim 250 RON, în perioada 24.08.2022 – 28.08.2022. Articolele reduse sunt excluse de la această promoție. În plus, primii 50 de vizitatori primesc în ziua deschiderii un voucher cadou în valoare de 50 RON, în limita stocului disponibil, pe principiul primul venit, primul servit.

Printre retailerii care vor avea magazine în Shopping Park Slatina se mai numără Jysk, Hervis, C&A, NewYorker, Kik, Sinsay, Super zoo, dar și altele.

Sursa: Olt-alert.ro