Un oltean beat și fără permis a provocat un accident grav cu 3 victime, printre care un copil de 2 ani

Un bărbat din Olt, beat și fără permis, a provocat un grav accident, aseară, pe DN73, băgând în spital o femeie de 59 de ani și un copil de 2 ani. El însuși a fost rănit, fiind transportat, de asemenea, la Urgențe, informeaza Olt-alert.ro.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 22.30, pe DN 73, în localitatea Mărăcineni, județul Argeș, unde bărbatul de 44 de ani, din comuna Tătulești, Olt, a intrat în coliziune cu un autoturism care rula în fața sa. Autoturismul lovit a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în gardul unui imobil.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care în urma cercetărilor, au stabilit că, un bărbat de 44 de ani, din Tatulești, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 67 de ani, din Coșești. Ulterior, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în gardul unui imobil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

Sursa: Olt-alert.ro