Aroganta maxima! Viceprimarul din Caracal il apara pe Doldurea: A iesit din sala cand presa a intrebat-o de afacerile cu gaz!

Viceprimarul din Caracal, Marina Samiee, a declarat că angajații din primărie sunt alături de primarul Ion Doldurea. În momentul în care jurnaliștii i-au cerut explicații despre afacerile pe care acesta le are în oraș, viceprimarul a părăsit sala.

Marina Samiee, viceprimarul orașului Caracal: Suntem într-o situație în care cu toții suntem afectați, suntem bulversați, astfel încât vă rugăm să ne păstrați rezerva de a fi discreți în această perioada și să fim alături de domnul primar.

Reporter: La dumneavoastră în oraș aveți niște depozite în care există aproape 500.000 de litri GPL.

Marina Samiee: În fiecare oraș există astfel de depozite. Nu doar Caracalul are aceste depozite. Dacă avem ale probleme, vă rog să îmi spuneți. Astăzi nu …

Reporter: Aveți cunoștință dacă lucrători ai primăriei au mers vreodată la aceste depozite pe care le are domnul primar să facă niște verificări?

Marina Samiee: Așa cum prevede legea, așa se întâmplă și aici.

Reporter: Știți sau nu știți? Nu e normal să știți din moment ce vă aflați în fruntea primăriei?

Marina Samiee: Vă mulțumesc…

A fost momentul în care viceprimarul a plecat din sală, ignorând întrebările jurnaliștilor.

Ion Doldurea a renunțat la funcțiile din PSD (șeful organizației locale) și la calitatea de membru al partidului după exploziile de sâmbătă de la Crevedia, soldate cu doi morți și peste 50 de răniți, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea social-democraților.

Stația GPL care a explodat sâmbătă la Crevedia îi aparține fiului primarului din Caracal. Firma se numește Flagas SRL și administrează, după toate informațiile, o stație GPL dezafectată, folosită ca depozit de gaz.

Ion Doldurea este deținătorul unei averi impresionante, potrivit ultimei declarații de avere, din iunie anul acesta, depusă la Agenția Națională de Integritate. Printre altele, Doldurea are opt terenuri, 11 apartamente, două case și mai multe spații comerciale.