Barbat din Olt transportat de urgenta la spital dupa ce a fost muscat de mai multi caini

Un bărbat de 68 de ani din Curtişoara, judeţul Olt, a ajuns la spital după ce a fost muşcat de mai mulţi câini, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat incidentul.

Poliţia Judeţeană Olt a anunţat, sâmbătă seară, că a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi fost muşcată de mai mulţi câini, în comuna Curtişoara, judeţul Olt.Poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa au stabilit că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, în timp ce s-ar fi aflat în curtea locuinţei sale din comuna Curtişoara, judeţul Olt, ar fi fost muşcat de mai mulţi câini. El a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. (Sursa: News.ro)