Ce fac baronii Stanescu si Oprescu pentru olteni dupa drama celor 2500 angajati TMK Artrom?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, solicită Guvernului să clarifice legal și rapid situația firmei TMK Artrom din județul Olt care produce țevi.

Ciolacu a scris pe contul său de Facebook faptul că sancțiunile internaționale la adresa Rusiei sunt absolut necesare, iar tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Vladimir Putin este obligatorie.

„Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanțeze războiul lui Putin!  Dar nicio țară europeană nu a sancționat angajații companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajați români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluție! Oamenii nu sunt plătiți, producția stagnează și toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns sub un mare semn de întrebare”, a scris Ciolacu.

În acest context, el a solicitat Guvernului să clarifice legal și rapid situația firmei TMK Artrom din județul Olt, adăugând că „nu muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiți, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiații lui Putin”.

„Pentru #România sunt importanți #românii și locurile de muncă, precum și funcționarea în continuare a #economiei românești!Mai mult, aprobarea unei Ordonanțe de urgență din partea Executivului pentru rezolvarea situației de la TMK ar clarifica și alte cazuri similare”, a conchis acesta.