Copiii din Caracal au un nou loc de joaca modern

La finele săptămânii trecute, primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a „rupt”panglica inaugurală la cel de-al cincilea loc de joacă pentru copii, de la începutul anului și până acum.

De data aceasta beneficiarii investiției Administrației locale, sunt copii din cartierul Gară. Modernul loc de joacă dotat cu accesorii noi, a fost dat în folosința celor mici în prezența părinților și bunicilor, care s-au bucurat la fel de mult precum copii și nepoții lor de noul loc de joacă, arata gazetaoltului.ro.
Ion Doldurea-primarul municipiului, anunță că lucrurile nu se vor opri aici și investițile pentru cei mai mici locuitori ai nunicipiului vor continua: ”Investițiile făcute de Administrația Doldurea pentru cei mici, reprezintă un suport în dezvoltarea, creșterea și educarea acestora Nu este un clișeu propagandistic! Copiii sunt viitorul nostru şi ceea ce semănăm astăzi, vom culege mâine. Copiii sunt cea mai prețioasă avere a unei naţiuni, iar modul în care aceştia vor creşte şi vor evolua, devenind la rândul lor adulţi, reprezintă garanţia stabilităţii şi siguranţei generaţiilor viitoare”.