Cum se fac controalele in Oltenia: Inspectorii de la Protectia Consumatorului luati la bataie de un barbat

Poliţiştii din Olt au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi distruge pe numele unui bărbat de 54 de ani din municipiul reşedinţă care i-ar fi atacat pe membrii corpului de control al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), care verificau activitatea comisariatului judeţean, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au precizat că incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, cel care a sesizat autorităţile fiind unul dintre bărbaţii agresaţi.

„La data de 28 august 2023, în jurul orei 14:15, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la sediul unei instituţii publice, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către o persoană. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârsta de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce se afla în sediul unei instituţii publice, din municipiul Slatina, fi fost agresat fizic (împins) de către o persoană. De asemenea, persoana i-ar fi smuls şi distrus telefonul mobil unui alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, aflat în sediul instituţiei. Din relatări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina”, au transmis, miercuri, reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit unor surse din cadrul ANPC, incidentul s-ar fi petrecut în sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Olt, agresorul fiind soţul comisarului Angelica Filotie, cea care coordonează instituţia din Olt. Bărbatul nu lucrează în cadrul comisariatului.