Fotbal: Cârţu (U Craiova) – Sezonul viitor ne vom lua toate măsurile să fim constanţi şi să câştigăm titlul

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a declarat, luni seara, la finalul partidei cu CFR Cluj, în urma căreia echipa sa a ratat titlul de campioană a Ligii I, că în sezonul viitor formaţia olteană îşi va lua toate măsurile pentru a fi mai constantă în evoluţii, astfel încât să se situeze pe prima poziţie la final.

„Asta este, în sufletul nostru ne doare, dar nu avem ce face. Trebuie să ne gândim la viitorul sezon, acum am arătat că suntem o echipă care contează în lupta pentru titlu. Probabil că pentru campionatul viitor ne vom lua toate măsurile să fim mult mai constanţi şi să câştigăm campionatul”, a declarat Cârţu.

Oficialul grupării oltene nu a dorit să comenteze evoluţia celor două echipe, menţionând însă faptul că formaţia clujeană a jucat mai bine.

„Nu vreau să intru în amănuntele meciului pentru că nu vreau să fac o analiză a jocului. Au fost mai buni, asta înseamnă că nu merge ceva. S-a simţit lipsa lui Nicuşor Bancu, e un jucător important. Când îţi lipseşte căpitanul întotdeauna poţi să ai nişte momente de cădere”, a mai spus Sorin Cârţu.

Echipa de fotbal CFR Cluj a obţinut al treilea său titlu consecutiv de campioană a României, după ce a învins formaţia Universitatea Craiova cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, într-un meci decisiv pentru câştigarea ediţiei 2019-2020 a Ligii I.

CFR şi-a trecut în palmares al şaselea său titlu de campioană, 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020.

Universitatea Craiova a ratat şansa unui titlu după o pauză de 29 de ani.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, luni, ca partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, din etapa a 10-a a fazei play-off, să fie decisă prin prelungiri şi penalty-uri în caz de egalitate şi astfel să desemneze campioana ediţiei 2019-2020 a Ligii I.
AGERPRES (V, AS-autor: Adrian Ţone; editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)