Noi detalii socante ies la iveala: Ce au gasit politistii in rucsacul criminalului de la Gradina Botanica

Noi detalii șocante ies la iveală despre criminalul din Craiova, care a omorât o tânără de 14 ani și l-a rănit pe iubitul ei, un tânăr de 19 ani, în Grădina Botanică din oraș. Anchetatorii au descoperit în ruscascul băiatului de 17 ani mai multe cuțite, o pentagramă și o mască, semn că atacatorul avea planul bine pus la punct. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional. 

Crima de la Grădina Botanică, noi detalii șocante din anchetă. O pereche de mănuși, maceta și un alt cuțit de rezervă. Sunt doar câteva dintre obiectele pe care criminalul de 17 ani din Craiova le avea în rucsac în ziua în care a ucis-o pe Melis cu sânge rece și l-a rănit pe Emi, iubitul acesteia.

Printre toate lucrurile, se afla de altfel și o mască. Nu era nici pe departe una de protecție, ci una asemănătoare cu a unui personaj negativ dintr-un serial sud-coreean, care a atras rapid atenția adolescenților.

În ghiozdanul adolescentului, anchetatorii au găsit și o pentagramă cu un semn satanist. Un alt detaliu a fost observat la husa telefonului mobil, unde apărea o imagine ocultă. La fel și în cazul husei pentru căști: cutia neagră avea formă de grenadă

Elevul de la Colegiul Militar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii îl acuză de omor și tentativă de omor. Între timp, Emi, iubitul lui Melis, este în continuare în stare critică, însă medicii spun că starea lui se îmbunătățește ușor.