Patru echipaje de Politie nu i-au putut face fata: Șofer oltean oprit cu mascatii, in Craiova!

Patru echipaje de poliţie, o maşină de jandarmi şi mai mulţi mascaţi au încercat să convingă un şofer în vârstă de 47 de ani, din Iancu Jianu, să coboare din maşină. Din primele informaţii, bărbatul nu oprise la semnalul poliţiştilor, în centrul Craiovei, iar aceştia i-au făcut semn să coboare, însă omul nu a vrut. Ba mai mult, a încercat să sfideze poliţiştii fumând şi tratându-i cu indiferenţă.

Poliţiştii s-au rugat de el mai bine de 20-30 de minute. Abia după ce au văzut că omul insistă să nu coboare de la volan, poliţiştii au cerut ajutorul mascaţilor.

Trupele speciale au spart geamul maşinii cu dosul armei, l-au extras pe individ din maşină şi l-au dus la secţie.

Bărbatul nu a renunţat nici pe ultima sută de metri. Ba mai mult, în timp ce agenţii îl reţineau, individul i-a ameninţat pe oamenii legii că  îi va distruge!

Bărbatul ar avea probleme de sănătate.

“În cursul acestei zile, lângă un echipaj de poliţie format din poliţişti ai Biroului Rutier Craiova, ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Bucureşti, din localitate, a oprit un conducător auto care le-a adresat injurii poliţiştilor şi care a fugit de la faţa locului.

S-a procedat la urmărirea autoturismului şi întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, după aproximativ 1,5 km acesta a fost blocat.

După oprire, conducătorul auto, a refuzat să coopereze cu poliţiştii şi a blocat portierele autoturismului pe interior.

La faţa locului s-au deplasat luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Dolj, care au efectuat extragerea conducătorului auto din autoturism.

În urma legitimării s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 47 de ani, din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie unde a fost testat cu aparatul etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru adresare de injurii precum şi pentru neoprirea la semnalul poliţiştilor, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.