Prioritatile primariei Slatina: Oamenii n-au cu ce sa plateasca facturile la iarna si politicienii anunta targ de Craciun

Municipalitatea are în plan să amplaseze un patinoar artificial, în Parcul Tineretului din Slatina, în cadrul Târgului de Crăciun din acest an.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că se lucrează la programele pe care Primăria le pregăteşte pentru Crăciun şi Revelion.

„În programul nostru cultural, votat de către Consiliul Local, avem şi Târgul de Crăciun şi Revelionul. Târgul de Crăciun va începe de la 1 Decembrie şi va ţine până după Anul Nou. În Noaptea dintre Ani, vom organiza şi un concert. Momentan, lucrăm la caietul de sarcini. Deja am pus bazele acestui caiet, mai avem de structurat anumite detalii şi ne ia ceva timp. Vom fi gata, probabil, până la sfârşitul lunii septembrie. Ne dorim să iasă foarte bine”, a declarat Vîlceleanu.

Printre surprizele pregătite de municipalitate, în acest an, se numără şi un patinoar ce va fi amplasat în Parcul Tineretului.

„Trebuie să ne raportăm şi la posibilităţile oraşului nostru şi să nu facem comparaţii cu Craiova, sau Cluj, sau Bucureşti, sau alte oraş mari. Posibilităţile noastre sunt mai reduse, ne bucurăm că putem să avem un Târg de Crăciun, cu iluminat festiv. Ne gândim să punem şi un patinoar. Avem multe idei, să vedem dacă le putem pune în aplicare. Patinoarul aduce oameni împreună, la Târgul de Crăciun”, a mai spus viceprimarul.