PSD in campanie, pericol public: Imbulzeala, opresc oameni pe strada, niciunul nu poarta masca!

Senatorul de Olt Siminica Mirea s-a aflat, sâmbătă, în campanie electorală la Coteana, alături de candidatul PSD la funcția de primar al comunei, Ionuț Dima, informează olt-alert.ro.

Insotiti de alai, acestia au oprit oameni pe strada, au stat de vorba si au promis multe, fara sa se gandeasca la sanatatea oamenilor si la pericolul infectarii cu coronavirus.

Potrivit senatoarei, din discuțiile cu localnicii a reieșit că Ionuț Dima este omul pe care oamenii l-au așteptat ca să preia funcția de primar.

„5 septembrie 2020 – Jurnal de campanie. Coteana se vede bine pentru următorii patru ani. Ionuț Dima este primarul pe care oamenii l-au așteptat. Primit întotdeauna cu multă căldură de cotenenii care vor proiecte adevărate pentru localitatea lor.

Este o plăcere sa însoțești un tânăr capabil și dedicat, pe cel care va fi peste câteva zile primarul comunei Coteana.
Succes și multă determinare!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Siminica Mirea.

Duminică, 6 august, un alt parlamentar s-a aflat, alături de Ionuț Dima, în campanie la Coteana.

„Zi de campanie electorală în comuna Coteana, alături de candidatul PSD pentru Primăria acestei comune, Ionuț Dima.

Primit cu bucurie și încredere de cetățenii din Coteana, Ionuț a reușit să îmbine două dintre tradițiile locului- provine dintr-o familie iubită în comună și oamenii îl vor primar, dar în același timp cetățenii din Coteana sunt votanți tradiționali ai PSD.

Deci candidatura sa din partea PSD, la aceste alegeri locale, este alegerea perfectă pentru oamenii din Coteana care, sunt convins, că vor face o bună echipă cu tânărul lor primar.

Sunt și voi fi alături de ei și îi urez mult succes lui Ionuț Dima atât în această campanie electorala, cât și în primul lui mandat de primar PSD al comunei Coteana.

PUNEM OAMENII PE PRIMUL LOC!
INVESTIM ÎN OLT! INVESTIM ÎN COTEANA!”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

Daca ar fi oamenii pe primul loc s-ar gandi si la sanatatea lor.

Sursa: olt-alert.ro