Superbet și FC Rapid București își prelungesc parteneriatul strategic pentru încă trei ani: ”Ne mândrim cu legăturile pe care le-am cultivat”

Rapidul are ce sărbători de Centenar. Echipa a reușit să urce din liga a 5-a până în prima divizie a României, SuperLiga, într-un interval de cinci sezoane competitive. Și începe în forță un nou Sezon cu un parteneriat solid prelungit până în 2026.

Superbet, liderul industriei de pariuri sportive și jocuri de noroc din România, anunță semnarea unui acord care consolidează parteneriatul strategic cu FC Rapid București, cel mai vechi club de fotbal din SuperLiga. Parteneriatul prelungește pentru încă trei ani colaborarea de succes dintre cele două părți și pune logo-ul Superbet în mod exclusiv pe fața tricourilor echipei Rapid în acest nou sezon al SuperLigii. La rândul lor, rapidiștii vor da tot ce pot în noul sezon pentru a-și îmbunătăți poziția în clasament (locul cinci la finalul sezonului precedent).

Parteneriatul marchează o etapă importantă într-o colaborare care a început acum opt ani, când FC Rapid evolua în Liga a 5-a pentru ca acum să ajungă până în playoff-urile SuperLiga.

Pentru Vlastimir Vukadinović, directorul de marketing al Superbet, acest gen de parteneriate și sponsorizarea SuperLigii au menirea de a sprijini comunitățile pasionate de fotbal din România.

“Superbet se mândrește cu legăturile pe care le-a cultivat și continuă să le consolideze în fotbalul românesc și ne bucură să putem contribui la revirimentul și dezvoltarea și în România a celui mai sport al lumii. Parteneriatul cu FC Rapid a constituit un pilon esențial în călătoria Superbet, iar prelungirea acestuia pentru încă trei ani reprezintă o confirmare a succesului și rezilienței pe care ambele părți le-au demonstrat de-a lungul diverselor divizii ale fotbalului românesc”, a declarat Vukadinović.

Un punct culminant al relației dintre Superbet și FC Rapid a fost în 2022, când stadionul Rapid a fost redenumit Superbet Arena Giulești. Iar pentru a marca în mod spectaculos Centenarul, cei de la Superbet au gândit alte două momente cheie, care vor intra în istoria Clubului. Primul s-a consumat deja – pe 25 iunie, exact la 19:23, în onoarea anului în care clubul a fost fondat (1923), Orchestra Simfonică București a cântat imnul Rapidului, „Suntem peste tot acasă”, alături de fanii entuziaști ai echipei. Al doilea va avea loc pe 14 iulie, în primul meci de acasă al Rapidului din sezonul SuperLiga 2023-2024, când echipa va înfrunta Sepsi OSK pe Superbet Arena Giulești.