Trafic de droguri in Craiova: Un tanar din Corabia retinut de DIICOT

Un tânăr, de 24 de ani, din Corabia, a fost reţinut 24 de ore de către DIICOT Craiova, pentru trafic de droguri. Acesta ar fi comercializat canabis către consumatori din Craiova.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova împreună cu procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Craiova au desfășurat, pe 13 iunie, în Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

A fost pus în executare un mandat de percheziţie la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din Corabia, Olt. Au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de canabis; 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder, şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe, conform IPJ Dolj.

Tânărul, bănuit că ar fi comercializat canabis către consumatori din Craiova
Tânărul este bănuit că, în perioada 2022-2023, ar fi comercializat canabis către consumatori din Craiova.

„Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română“, a mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.