Tragedie in Olt: Un bărbat de 48 de ani a murit aruncându-se de la etajul zece al unui bloc din Slatina

Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă după ce un bărbat de 48 de ani a murit miercuri dimineaţă aruncându-se de la etajul zece al unui bloc din Slatina, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 miercuri dimineaţă, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul zece al unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului, bărbatul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea efectuării autopsiei”, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.