Un primar din Gorj a dat cu masina peste un barbat in fata primariei, apoi a fugit

Constantin Bobaru, primarul comunei Bumbești Jiu a fost chemat miercuri de polițiștii din localitate pentru a preda de carnetul de conducere, scrie Gorjeanul. Bobaru a rămas pieton și s-a ales și cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului, după ce l-a accidentat pe juristul Primăriei Crasna, Cosmin Beregan, chiar în fața Pimăriei Bumbești Jiu.

Incidentul s-a petrecut pe 29 și, în fața primăriei, cu martori, și cu imagini surprinse de camerele de luat vederi ale UAT-ului. Primarul a trecut cu mașina pe lângă Beregan și l-a acroșat cu oglinda. Deși cel lovit l-a avertizat pe edil de cele întâmplate, respectivul s-a certat cu victima accidentului, pentru că îi stă în drum.

Miercuri, polițiștii l-au chemat pe Bobaru la postul de politie din Bumbești-Jiu anunțându-l că i s-a întocmit dosar penal.

“Oare primarul orașului Bumbești-Jiu, poate face ce vrea în orașul acesta, chiar și să dea cu mașina instituției peste locuitori, și să nu i se întâmple nimic? După accident am fost dezgustat de lipsa de asumare a acestuia, tocmai el îmi reproșa că mă aflu pe carosabil. Dacă în fața primăriei ar fi fost trotuar cu siguranță îl foloseam, dar din păcate nu este, iar vizitatorii ies din primărie direct in stradă”, a explicat juristul Beregan, după ce poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Acest incident nu este singurul în care a fost implicat primarul din Sadu, în ultimul timp. Cazul Bobaru a ajuns pe masa ANI, urmare a neclarităților din declarația sa de avere și din cea a fiului său, polițist în cadrul IPJ Gorj, relatează presa locală.