VIDEO-Un fermier din Olt si-a gasit vacile moarte in camp

Un bărbat din localitatea Schitu Greci a rămas fără cele patru vaci pe care le avea după ce animalele au păscut iarbă pe terenul unui vecin. Proprietarul vacilor bănuiește că iarba este otrăvită. El susține că animalele au pătruns întâmplător pe terenul vecinului, că suprafața cu pricina nu era îngrădită și că nici nu există o atenționarea scrisă despre faptul că vegetația de pe teren ar fi otrăvită. Bărbatul cere ajutorul Poliției care, susține el, nu se grăbește deloc cu cercetările, în timp ce reprezentanții IPJ Olt spun că se fac verificări în acest caz, informează olt-alert.ro.

Totul s-a petrecut luni după-amiază, când animalele, mânate de un unchi al proprietarului, au pătruns intempestiv pe terenul extravilan al vecinului.

Bărbatul spune că a cerut ajutorul Poliției care, susține el, nu se grăbește deloc cu cercetările.

„Vacile veneau de la apă, erau cu un unchi al meu, și, deodată, au pătruns în marginea terenului pe care îl deține un vecin al meu. Doar câte o gură de iarbă au luat și gata. Am chemat echipajul de poliție de la noi să constate ce s-a întâmplat, dar nu a venit nimeni. Am anunțat și la 112, la Poliție, și nimic. Nu vrea să vină nimeni.

Terenul vecinului nu este îngrădit și nici nu e acolo nici o pancartă pe care să scrie că e otrăvit terenul”, s-a plâns proprieyarul animalelor, Iulian Lunganu.

Citeste mai multe pe olt-alert.ro