Avocata familiei Luizei Melencu spune că anumite persoane sus-puse sunt protejate in ancheta!

Acum doi ani, în România a avut loc un caz care a speriat toată țara. Este vorba despre ceea ce s-a întâmplat în Caracal, acolo unde două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut fără urmă.

Pe data de 25 iulie 2019, Alexandra Melencu a sunat la 112 și a reclamat că a fost răpită, sechestrată și violată de Gheorghe Dincă, însă oamenii legii nu au ajutat-o. În acest moment Dincă, cel care a și recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere, se află în arest.

La doi ani de la tragicele evenimente, avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșan, susține că din 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, numai trei au fost analizate. Ea acuză procurorii că nu au dorit să analizeze restul probelor.

”Tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane, care au legătură foarte mare cu aceste infracţiuni”, a spus Carmen Obârșan.

Avocata familiei Melencu susține că au fost găsite probe asupra cărora s-a făcut o expertiză, rezultatul fiind ADN-ul unei femei, care este același cu ADN-ul dinților de sub butoi, dar că nu se găsește nicio genotipare cu care să fie asociată, conform Antena3.