Bebelus gasit mort intr-o casa din Olt. Trupul prezenta urme de violenta

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Olt după ce, marţi, un copil în vârstă de şase luni a fost găsit mort în casă, în comuna Oboga. Potrivit IPJ Olt, tatăl copilului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, a sesizat poliţia cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un minor, în vârstă de şase luni, ar fi decedat la domiciliul său din comuna Oboga, județul Olt.

În urma examinării sumare a trupului minorului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

„Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.  În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, transmite IPJ Olt.