Dezastru la CFR: Călători lăsați în câmp, în soare, la 30 de km de Craiova!

Românii au din nou probleme în trenurile țării. La temperaturi de 40 de grade Celsius, zeci de pasageri, printre care copii și bătrâni, au fost lăsați de izbeliște în câmp, la 30 de kilometri de Craiova.

Oamenii au fost scoși din tren și li s-a promis că vor fi trimise autocare care să îi preia și să îi ducă până la destinație. Însă până la apariția acestora, s-a iscat un adevărat scandal.

„Ăsta e trenul cu care am ajuns, cel din față va pleca spre București peste o oră normal, acum a anuntat ca mai intarzie 100 de minute. În loc sa trimita autobuze, asteapta sa plece acest tren”, a spus un călător.

Trenul a fost oprit halta de mișcare Leu din cauza unor lucrări pe liniile de cale ferată, anunțate, conform reprezentanților CFR, de săptămâna trecută. Rând pe rând, pasagerii au fost scoși din tren și lăsați cu semne de întrebare.

„Oameni cu copii, bătrani la greu, 200 de persone lăsate, nu interesează pe nimeni. Lăsăm să curgă scandalul”, a spus o altă persoană.

După o oră de așteptare, au apărut și autocarele.

OANA BRÂNZAN, purtător de cuvânt CFR Călători: „Tot ce am putut noi să facem pentru a mai ajuta călătorii, personalul din halta Leu a mai oferit apă pasagerilor”.