Drobeta Turnu Severin: O femeie a ajuns la spital dupa ce i-a cazut un balcon in cap!

Pompierii din Drobeta Turnu Severin au fost chemaţi să intervină, luni seară, după ce o bucată dintr-un balcon al unui bloc s-a desprins şi a lovit o femeie. Victima a suferit răni la nivelul capului, fiind transportată la spital.

Incidentul a avut loc pe strada Merilor din Drobeta Turnu Severin, luni seară.

  • ”Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unei persoane surprinse sub un element de construcţie, pe strada Merilor din municipiul Drobeta Turnu Severin. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă patru echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin cu autoscară, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Pompierii au acţionat pentru evacuarea unei femei aflate la etajul I, care a fost lovită de un element de construcţie desprins de la balconul locuinţei situate la etajul superior”, transmite ISU Mehedinţi.

Femeia rănită a fost conştientă şi cooperantă.

  • ”Victima, în stare de conştienţă şi cooperantă, a suferit traumatisme la nivelul capului şi membrului superior şi a fost predată echipajului SAJ, ulterior fiind transportată la spital”, potrivit ISU Mehedinţi.