Olteanul care a omorat un om pe trecerea de pietoni, in Slatina, a fost trimis acasa

Şoferul în vârstă de 25 de ani care, sâmbătă, a ucis pe trecerea de pietoni un bărbat în vârstă de 68 de ani, pe strada Cireaşov din Slatina, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, acesta are interdicţia de a mai conduce vehicule, în această perioadă.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cazul accidentului rutier din data de 21 august a.c., din mun. Slatina, soldat cu decesul unei persoane, în cursul acestei zile prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. De asemenea, în sarcina conducătorului auto, inculpat în cauză, a fost dispusă obligația de a nu conduce vehicule pe perioada stabilită de organul judiciar”, transmite IPJ Olt.

Un bărbat în vârstă de 68, cu domiciliul în București, a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost lovit de o mașină, în municipiul Slatina.

Accidentul a avut loc pe strada Cireașov.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul București. În urma coliziunii, pietonul a decedat”, informează IPJ Olt.

Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.